Candy bar

Amuzant, diferit şi, ca orice alt element de decor, se poate personaliza ţinând cont de tematica evenimentului sau de culorile locaţiei.

candy bar macarons

Un mic detaliu poate face diferenta!

Organizarea unui eveniment important necesita foarte multa munca de planificare, precum si de punere in practica a tuturor acelor planuri facute pe hartie, pentru a te asigura ca, in final, totul va iesi si se va desfasura dupa cum ti-ai dorit. De aceea, este important sa te gandesti foarte bine la fiecare detaliu, oricat de mic ar parea el. Pentru ca, adesea, detaliile mici sunt cele care pot face diferenta intre un eveniment perfect si unul dezamagitor.

 

Candy bar

Aspectul si prezentarea dulciurilor este foarte importanta. Felul cum sunt asezate trebuie sa lase o impresie placuta si chiar sa-i surprinda pe invitati. Nu este suficient sa aruncam niste prajituri pe un platou si atat. Scopul candy bar-ului, printre altele, este si acela de a-i impresiona atat de mult pe invitati, incat sa vorbeasca multa vreme despre el si despre evenimentul la care au participat.

Pe langa aspect si prezentare conteaza si ce tipuri de dulciuri alegem. Din nou, trebuie sa tinem cont de tema evenimentului in cauza. Spre exemplu, intr-un candy bar putem include briose, acadele pe bat, cake pops, minieclere, mousse la pahar, macarons, sarlote,  diverse produse din ciocolata etc. Totul depinde numai de ce anume se potriveste pentru eveniment, de imaginatia noastra si de bugetul alocat pentru candy bar.

candy bar
nunta campina candy bar bufet de dulciuri
nunta campina sculpturi fructe
nunta campina sculpturi in fructe nunta
Sculpturi in fructe

Fructele sunt prezente la aproape orice eveniment si de cele mai multe ori sunt asezate pe mese intr-o fructiera sau la baza aranjamentului floral intr-un suport special. Din acest motiv nu sunt foarte atractive si ca atare nu sunt consumate de invitati. Un alt motiv ar fi faptul ca nu sunt portionate si asta face mai dificila manipularea lor.

In completarea barului de fructe propun o fantana de ciocolata neagra sau alba, dupa preferinte, in care invitatii sa poata glazura frigaruile. Rezultatul este absolut delicios. 

Abonează-te

Fii primul care află noutățile!