Despre noi

Cu idei creative realizăm compoziţii personalizate!

catering food table set decoration

Îndeplinim cu dedicare și exigență fiecare sarcină!

Ballroom Bella oferă o experiență complet deosebită în ceea ce privește planificarea și realizarea evenimentelor, îmbinând în mod inedit calitatea serviciilor, bunul gust și eleganța prezentărilor.

Fie  este vorba de un eveniment corporativ ori unul de natură socială, o nuntă sau un botez, țelul nostru este acela de a îndeplini cu dedicare și implicare până și cele mai înalte exigențe.

De ce să ne alegeți pe noi?

NE DEFINESC:

icons8-certificate-80

Profesionalism

De la prima interacțiune și până la prestarea serviciului, te poți baza pe o echipă de profesioniști. Experiența acumulată ne ajută să îți propunem cele mai bune soluții, astfel încât evenimentul tău să fie perfect.

icons8-chef-hat-80

Bucătari

Indiferent de eveniment sau ocazie, bucătarii noștri vor prepara mâncarea într-o bucătărie utilată cu echipamente performante, produse naturale, aspecte ce te determină să alegi să sărbătorești la noi.

icons8-ok-80

Disponibilitate

Îți stăm la dispoziție cu orice informații ai nevoie pe tot parcursul colaborării, ducând astfel la bun sfârșit evenimentul mult așteptat într-o manieră profesională și ireproșabilă. Chiar si dupa 🙂

Servicii de catering

PROFESIONALE

În anii de activitate putem spune că am reușit să demonstrăm că serviciile de catering pot fi ridicate la rang de artă, iar acest lucru este demonstrat prin multitudinea de evenimente reușite organizate.

Abonează-te

Fii primul care află noutățile!