Organizare evenimente la cort

Corturile noastre sunt de diferite dimensiuni, astfel incat putem onora cereri atat pentru spatii mici cat si pentru suprafete mari

ptrecere-in-sera

Evenimente la cort

Va punem la dispozitie, pentru inchiriere, corturi mobile, modulare, cu ferestre, ce pot avea asamblate pagode si ale caror dimensiuni pot fi ajustate dupa necesitatile fiecarui client, astfel incat evenimentele gazduite sa fie de exceptie.

Fie ca iti doresti sa inchiriezi un cort pentru o nunta, deoarece te-ai saturat de spatii inchise si restaurante plasate in buricul targului, vrei natura si originalitate, sau vrei sa inchiriezi un cort pentru lansarea noului produs al companiei tale, pentru targul de produse pe care le fabrici sau le reprezinti, petrecerea corporate de la birou sau prezentarea de moda a colectiei la care lucrezi de mult, noi suntem aici. In functie de suprafata si alte servicii, venim cu propuneri si oferte.

Corturile noastre sunt de diferite dimensiuni, astfel incat putem onora cereri atat pentru spatii mici cat si pentru suprafete mari.

De ce eveniment la cort?

Avantajele unei nunţi la cort sunt numeroase:

  • Libertate maximă in amenajarea spaţiului din interiorul si exteriorul cortului.
  • Îţi poti alege exact suprafaţa de cort pe care o doreşti.
  • În cort fumul de ţigară este aproape inexistent, spre deosebire de restaurant unde indiferent cât de performantă ar fi instalaţia de climatizare, aceasta sigur nu face faţă.
  • Ai un eveniment în natură într-un cadru natural dar totodată şi un restaurant de lux.
  • În cort nu plouă, este impermeabil. Nici o picătură de ploaie nu pătrunde înauntru.
intrare-cort
prezentare-produse

Unde se montează?

Un cort se montează oriunde vrei tu, pe un teren plan sau aproape plan. Cortul poate fi montat la tine în curte, într-un parc cu verdeaţă, la marginea unei piscine, într-o pădure răcoroasă sau în locaţiile noastre.

Cât durează montajul?

Montajul cortului depinde de suprafaţa cerută de client, de cât de plan este terenul pe care se montează, condiţii meteo: căldură excesivă, ploaie torenţială etc. În medie un montaj de cort complet cu podea, mochetă, drapaj pentru 250 persoane ar dura 2-3 zile iar demontajul doar o zi jumătate.

Abonează-te

Fii primul care află noutățile!