Organizare evenimente

Echipa Bella Italia îţi este alături şi te sprijină pe tot parcursul organizării evenimentului

Creativitate dedicata organizarii de evenimente!

Un specialist in organizare evenimente iti poate transforma visul in realitate! Putem organiza evenimente all inclusiv în una din locaţiile noastre fixe, sau în locaţia dumneavoastră, având un pachet standard sau VIP.

Apeland la un specialist in organizare evenimente vei avea cle mai bun beneficiu: economisesti timp, energie si ai mai multa eficienta in organizarea evenimentului mult dorit.

Cel mai important, organizatorul se ocupa de tot ce este necesar in ziua evenimentului. Daca il lasi sa iti dirijeze evenimentul si sa-ti serveasca drept persoana de contact cu toti furnizorii, tu te vei putea bucura fara griji de ziua cea mare!

organizare evenimente

Bella Ballroom

Bella Italia vă este alături încă de la începutul evenimentului, prin consultarea cu specialiştii noştrii în privinţa aranjamentelor outdoor şi indoor, logisticii, catering-ului şi infrastructurii în vederea evitării surprizelor nedorite.

Ballroom Bella

La doar 4 km de centrul oraşului Câmpina, la intrarea dinspre comuna Cornu, în zona dealurilor Câmpiniţei, veţi găsi o locaţie de vis, o locaţie complet amenajată pentru o nuntă la cort sau orice alt tip de eveniment care necesită elegantă, rafinament şi profesionalism.

Bella Hall

La intrarea în Câmpina, dinspre Ploieşti, se află Casa Tineretului, un edificiu dat in folosinţă în anul 1982 şi care are 2 săli pentru organizarea evenimentelor: o sală cu o capacitate de 100 de persoane şi cealaltă cu o capacitate maximă de 250 de persoane; care pot fi transformate prin măiestria Echipei Bella Italia, în locaţii foarte moderne.

Petrecere in aer liber

Atunci cand vrei o petrecere inedită şi plină de naturaleţe, îţi recomandăm o petrecere în aer liber.
Fie că este vorba de o petrecere de copii, o aniversare, un botez, avem logistica necesara pentru a scoate în evidenţă şi a personaliza decorul bogat oferit de natura grădinii tale.

Team-building

Oferă angajaţilor companiei tale un eveniment în condiţii de top.
Un pachet pentru o petrecere corporate cuprinde:
– coffee break
– meniu tradiţional open-bar
– meniu de servire individuală tradiţională
– pachete de băuturi alcoolice
Alături de toate elementele ce îţi sunt necesare : flipchart, videoproiecţie, ecran video proiecţie, sonorizare, aranjament tip conferinţă.

candy bar
amenajari corturi si sali, diverse evenimente
covor rosu

Abonează-te

Fii primul care află noutățile!