Image Alt

Sculpturi Fructe

Nunta este evenimentul nostru preferat dar şi cel mai solicitant.

Putem organiza evenimente all inclusiv în una din locaţiile noastre fixe, sau în locaţia dumneavoastră, având un pachet standard sau VIP.

De ce sculpturi în fructe?

Fructele sunt prezente la aproape orice eveniment si de cele mai multe ori sunt asezate pe mese intr-o fructiera sau la baza aranjamentului floral intr-un suport special. Din acest motiv nu sunt foarte atractive si ca atare nu sunt consumate de invitati. Un alt motiv ar fi faptul ca nu sunt portionate si asta face mai dificila manipularea lor.

Va propunem asadar o modalitate eleganta de prezentare a acestora, care va fi apreciata cu siguranta de invitati: sculpturile in fructe. Totul se desfasoara cam asa:
Se amenajeaza o zona speciala, ca un bar, care contine cativa pepeni sculptati, precum si alte fructe: mere, portocale, struguri, banane, ananas, și altele, toate aranjate cat mai frumos si cat mai apetisant. Se mai fac cateva frigarui cu aceste combinatii, cu care se completeaza intregul ansamblu.

In completarea barului de fructe se recomandă o fantana de ciocolata neagra sau alba, dupa preferinte, in care invitatii sa poata glazura frigaruile. Rezultatul este absolut delicios.

Închiriem fântână de ciocolată la cel mai bun preţ de pe piaţă.

Închiriem fântână de ciocolată cu ciocolatier prezent pe tot parcursul evenimentului cu sau fără masă de fructe şi sculpturi.

Oferim fântâni de ciocolată la 135 cm înalţime.

Fântână de ciocolată

Fantana de ciocolata este o frumoasa metoda de a oferi dulceata si distinctie evenimentului, pe langa traditionalul tort de nunta.

Invitatii vor fi incantati si atrasi de fondue-ul de ciocolata in care pot scufunda bucati de fructe proaspete.

Fantana de ciocolata poate sa contina ciocolata alba, neagra sau ciocolata cu lapte, in functie de preferintele tale. Ea va fi frumos amplasata in centrul unei mese si inconjurata de frigarui din fructe proaspete.

Pentru o prezentare si mai frumoasa a fructelor iti recomandam sculpturile din fructe, care alaturi de fantana de ciocolata vor imrpesiona atat prin aspect cat si prin gust.

Bella Italia vă este alături încă de la începutul evenimentului,

prin consultarea cu specialiştii noştrii în privinţa aranjamentelor outdoor şi indoor, logisticii, catering-ului şi infrastructurii în vederea evitării surprizelor nedorite.

Galerie Foto

Aveți întrebări sau nelămuriri?

Suntem pregătiţi sa răspundem cu promptitudine si entuziasm solicitarilor dumneavoastră!