Image Alt

Închiriere Logistică

Fiecare tip de eveniment are nevoie de un anumit tip de logistică, noi vă consiliem în alegerea variantei optime raportate la nevoile evenimentului şi la bugetul alocat.

Închiriere logistică pentru nunţi şi alte tipuri de evenimente.

Vă punem la dispoziţie toată gama de obiecte pentru realizarea unui eveniment, fie că este vorba de o nuntă sau petrecere corporate.

Logistică pentru evenimente

Dacă vrei un eveniment într-o locație neconvențională, îți punem la dispoziție toată logistica necesară organizării acestuia. Un cort sau câteva pavilioane pot să se trasforme în spații foarte frumoase pentru recepție cu ajutorul drapajelor din voal și a candelabrelor elegante.

În completarea decorului venim cu mese rotunde și scaune, scenă, ring de dans, covor roșu și tot ce mai este nevoie pentru o petrecere reușită. Ne vom ocupa în mod evident și de decorul locației, pentru ca tu să ai o nuntă la cort perfectă.

Corturi

corturi de la 9 la 2000 mp

Mobilier

masă rotundă (d=1,80m), masă pătrată (96cm x 96cm), masă stand-up, set berărie, scaun conferinţă, scaun pliant, scaun restaurant, și altele

Decorațiuni

arcadă nuntă, stalpişori nuntă, miresici nuntă, huse scaun, eşarfe scaun, feţe de masă, vaze de flori, suport de flori, suport lumânări naşi, suport buchete mireasă

Bar

filtru de cafea, espressor de cafea, maşină de gheaţă, storcător de fructe, vitrină frigorifică, cuptor cu microunde, blender și altele

Veselă

farfurii platou 31cm, farfurii suport 27cm, farfurii fel bază 24cm, bol salată, tacâmuri aperitiv, tacâmuri fel de bază, tacâmuri peşte, linguriţe cafea, pahare vin, pahare apă, pahare aperitiv, pahare cocktail, pahare şampanie cupă, pahare şampanie flută, pahare frappe, cupe martini, carafe vin, scrumiere, oliviere, presărători și altele

Bucătărie Volantă

arzătoare pe gaz, grătare pe gaz, grătare pe carbuni, proţapi, rotisoare, aparate fast-food, mese montaj, tăvi servire, suporţi veselă, gastronoame, chaffing dish, oale profesionale de capacităţi mari, tigăi profesionale, ustensile bucătărie, spălător vase, butelii gaz, lăzi frigorifice și altele

Închiriem fântână de ciocolată la cel mai bun preţ de pe piaţă.

Închiriem fântână de ciocolată cu ciocolatier prezent pe tot parcursul evenimentului cu sau fără masă de fructe şi sculpturi.

Oferim fântâni de ciocolată la 135 cm înalţime.

Efecte

lumină arhitecturală, lumini de scenă, show laser și altele

Diverse

toalete mobile de 5*, scenă mobilă, mochete, covor roșu, drapaje

Închiriere cort de la 9mp până la 2000mp complet utilat.

Cortul de nuntă este alegerea perfectă pentru o nuntă rafinată!

De ce nunta la cort?

Avantajele unei nunţi la cort sunt numeroase:
Libertate maximă in amenajarea spaţiului din interiorul si exteriorul cortului. Îţi poti alege exact suprafaţa de cort pe care o doreşti. În cort fumul de ţigară este aproape inexistent, spre deosebire de restaurant unde indiferent cât de performantă ar fi instalaţia de climatizare, aceasta sigur nu face faţă. Ai o nuntă în natură într-un cadru natural dar totodată şi un restaurant de lux.

Poate plouă în cort?

În cort nu plouă, este impermeabil. Nici o picătură de ploaie nu pătrunde înauntru.

Unde se montează?

Un cort se montează oriunde doriți dumneavoastră, pe un teren plan sau aproape plan. Cortul poate fi montat chiar la dumneavoastră în curte, într-un parc cu verdeaţă, la marginea unei piscine, într-o pădure răcoroasă sau în locaţiile noastre.

Cât durează montajul?

Montajul cortului depinde de suprafaţa cerută de client, de cât de plan este terenul pe care se montează, condiţii meteo: căldură excesivă, ploaie torenţială etc. În medie un montaj de cort complet cu podea, mochetă, drapaj pentru 250 persoane ar dura 2-3 zile iar demontajul doar o zi jumătate.

Aveți întrebări sau nelămuriri?

Suntem pregătiţi sa răspundem cu promptitudine si entuziasm solicitarilor dumneavoastră!