Image Alt

Catering

Ce presupune un eveniment de succes?

Pentru noi un eveniment de succes înseamnă un eveniment care beneficiază de o organizare impecabilă şi de meniuri delicioase care au un aspect surprinzator.

Catering Evenimente

Suntem partenerul perfect pentru marile evenimente pentru că iubim provocările și suntem pregătiți pentru ele.

Oferim servicii de catering de înalt standard de calitate, o gamă variată de preparate reci și calde din bucătăria românească și internațională la prețuri accesibile.

Livram mâncare gătită după rețete tradiționale și internaționale, la domiciliu sau la birou, oferim diversitate și profesionalism, atât în sfera publică cât și în cea privată, iar gustul ales al mâncărurilor noastre se încadrează în standardele internaționale de calitate.

Într-o piață dinamică a serviciilor, flexibilitatea este un atu pentru companiile mici și mijlocii. Am învățat acest lucru și ne-am adaptat oferta pentru a duce la bun succes tot ceea ce am organizat și deservit.

Evenimente Corporate

Sunt evenimentele care marcheaza activitatea unei companii, momente care pot schimba percepția în rândul partenerilor care pot ajuta ca afacerea sa devină o poveste de succes.

Din acest motiv, echipa Bella acordă o importanță deosebită felului în care gazda dorește să interacționeze cu invitații săi, tocmai pentru a transforma un moment formal într-o oportunitate de dezvoltare a afacerii sale.

Echipa Bella vă poate asigura ajutorul în organizarea de spectacole, inaugurări, lansări de produs, congrese, conferințe, simpozioane, recepții, seminarii, training-uri, team-buiding-uri, workshop-uri, coffe-break-uri, și altele.

Evenimente Culturale

Evenimentele care definesc felul de a fi unui popor, modul în care acesta se raportează la valorile sale culturale și sunt moștenirea pe care o lasă generațiilor viitoare. De aceea echipa Bella vă stă la dispoziție cu ajutor în organizarea celor mai importante evenimente culturale la nivel local, județean sau național.

Vă asigurăm suportul în organizarea de gale de caritate, piese de teatru, filmări, concerte live, expoziții, baluri, prezentări de modă, și altele.

Evenimente Private

În viață întâlnim unele momente care presupun organizarea unor evenimente de cel mai spectaculos nivel, cu personalizare până în cel mai mic detaliu. Fiecare om este diferit, fiecare își imaginează într-un anume fel momentele care trebuie să devină memorabile pentru zeci sau sute de oaspeți. De aceea echipa Bella Câmpina, vă oferă pachete personalizate de servicii, adaptate dorințelor și bugetului dumneavoastră.

Puteți conta pe dedicarea și implicarea noastră în organizarea de nunți, logodne, cununii civile, botezuri, aniversări, reuniuni, doctorate, banchete, garden party-uri, barbeque-uri, petreceri pentru copii, și altele.

Catering Zilnic

Catering la locul de muncă. Masa de prânz, în fiecare zi.

Încă de la început am înțeles cât de importantă este masa de prânz proaspăt gătită și servită. În ton cu tendințele actuale, vă oferim o alternativă comodă și economică la sandwich-ul de acasă sau la masa de prânz luată în oraș: catering la locul de muncă.

Vă oferim posibilitatea să aveți parte de o masă de prânz completă, livrată direct la locul de muncă și să economisiți atât timp, cât și bani.

Catering pentru sistemul sanitar

Punem la dispoziție serviciul de preparare și livrare al hranei, atât pentru pacienți, cât și pentru personalul din spitale și clinici.

Zi de zi pregătim meniuri speciale, sănătoase și echilibrate (mic dejun, prânz și cină), ținând cont de indicațiile primite, nevoile fiecărui pacient și respectând cu strictețe, regimul medical impus de anumite afecțiuni.

Meniuri gustoase și sănătoase, gândite pentru cei mici.

Pe lângă activitățile școlare, pentru ca cei mici să aibă energie și bună dispoziție, o atenție sporită trebuie acordată unei alimentații sănătoase.

Cei mici merită tot ce-i mai bun, iar alimentația lor trebuie să reflecte acest lucru. Meniurile noastre pentru ”Școli și Grădinițe” asigură necesarul de nutrienți, sunt special gândite și verificate de specialiști în nutriție.

Oferim și meniuri personalizate după preferințele dumneavoastră!

Pentru a personaliza meniurile dorite, vă stăm la dispoziție întotdeauna, oferindu-vă opțiuni multiple și variate.

Aveți întrebări sau nelămuriri?

Suntem pregătiţi sa răspundem cu promptitudine si entuziasm solicitarilor dumneavoastră!