Image Alt

Candy Bar

Nunta este evenimentul nostru preferat dar şi cel mai solicitant.

Putem organiza evenimente all inclusiv în una din locaţiile noastre fixe, sau în locaţia dumneavoastră, având un pachet standard sau VIP.

Candy Bar

Candy bar-ul este o alta zona de ``rasfat`` creata pentru deliciul invitatilor.

Un bar de dulciuri contine delicioase macarons, cupcakes personalizate, mini prajiturele si diverse alte bunatati dulci. Totul este frumos aranjat pe suporturi elegante din sticla si decorat cu aranjamente florale.

Închiriem fântână de ciocolată la cel mai bun preţ de pe piaţă.

Închiriem fântână de ciocolată cu ciocolatier prezent pe tot parcursul evenimentului cu sau fără masă de fructe şi sculpturi.

Oferim fântâni de ciocolată la 135 cm înalţime.

Fântână de ciocolată

Fantana de ciocolata este o frumoasa metoda de a oferi dulceata si distinctie evenimentului, pe langa traditionalul tort de nunta.

Invitatii vor fi incantati si atrasi de fondue-ul de ciocolata in care pot scufunda bucati de fructe proaspete.

Fantana de ciocolata poate sa contina ciocolata alba, neagra sau ciocolata cu lapte, in functie de preferintele tale. Ea va fi frumos amplasata in centrul unei mese si inconjurata de frigarui din fructe proaspete.

Pentru o prezentare si mai frumoasa a fructelor iti recomandam sculpturile din fructe, care alaturi de fantana de ciocolata vor imrpesiona atat prin aspect cat si prin gust.

Bella Italia vă este alături încă de la începutul evenimentului,

prin consultarea cu specialiştii noştrii în privinţa aranjamentelor outdoor şi indoor, logisticii, catering-ului şi infrastructurii în vederea evitării surprizelor nedorite.

Aveți întrebări sau nelămuriri?

Suntem pregătiţi sa răspundem cu promptitudine si entuziasm solicitarilor dumneavoastră!