Image Alt

Foto – Video

Nunta este evenimentul nostru preferat dar şi cel mai solicitant.

Putem organiza evenimente all inclusiv în una din locaţiile noastre fixe, sau în locaţia dumneavoastră, având un pachet standard sau VIP.

Cameraman Nuntă & Evenimente

Sunteti in cautarea unui cameraman pentru a filma la nunta voastra sau la botezul copilului? Prezenta cameramanului este recomandata in cazul in care doriti sa aveti amintiri vii legate de primul dans sau de orice alt moment demn de tinut minte.

Pentru a beneficia de filmari de calitate pentru nunta sau botez, noi iti recomandam cameramani cu experienta, ce vor avea grija sa surprinda exact acele emotii si trairi care fac evenimentul tau unul memorabil.

Filmarea HD a intregului eveniment va fi livrata pe suport DVD sau BluRay. Mai mult, in timp ce tu te vei bucura de luna de miere, specialistii nostri vor avea grija sa selecteze momentele esentiale si sa le transpuna intr-un videoclip original, pe un fond muzical ales chiar de tine.

Fotograf Nuntă & Evenimente

Prezenta unui fotograf la nunta este esentiala pentru ca imagini din cea mai importanta zi a vietii voastre sa fie surprinse intr-un mod profesional.

Cu siguranta invitatii vor incerca sa fotografieze multe din aceste momente, insa 200 de fotografii realizate de amatori nu valoreaza cat 20 de poze facute de un fotograf profesionist de nunta. De aceea, in functie de bugetul si preferintele tale, putem sa-ti recomandam un fotograf pentru nunta sau botez.

Fotograful va fi prezent pe toata durata evenimentului, incepand cu pregatirile de nunta, ceremonia de la biserica si incheind cu petrecerea. Veti avea parte si de o sedinta foto inedita, intr-un cadru ales de voi sau propus de fotograf.

Imaginile vor fi livrate pe DVD, insa puteti alege si un album cu coperta eleganta din piele, in care vor fi asezate frumos cele mai reusite fotografii.

Bella Italia vă este alături încă de la începutul evenimentului,

prin consultarea cu specialiştii noştrii în privinţa aranjamentelor outdoor şi indoor, logisticii, catering-ului şi infrastructurii în vederea evitării surprizelor nedorite.

Galerie Foto

Aveți întrebări sau nelămuriri?

Suntem pregătiţi sa răspundem cu promptitudine si entuziasm solicitarilor dumneavoastră!