Image Alt

Ballroom Bella

Creativ. Profesional. Elegant. Accesibil.

Cauti o locatie perfecta pentru evenimentul si bugetul tau?

La doar 4 km de centrul oraşului Câmpina, la intrarea dinspre comuna Cornu, în zona dealurilor Câmpiniţei veţi găsi o locaţie de vis, o locaţie complet amenajată pentru o nuntă la cort sau orice alt tip de eveniment care necesită elegantă, rafinament şi profesionalism

Sala de nunta cu un design deosebit, cu o receptie unica foarte spatioasa si eleganta, curtea interioara in care verdele este culoarea predominanta, parcarea proprie cat si profesionalismul personalului fac din Ballroom Bella locatia ideala pentru evenimente unice in viata dumneavoastra.

Ballroom Bella

este locul perfect pentru a transforma visele dumnevoastra in realitate, locul unde evenimentele si momentele importante din viata fiecaruia pot deveni unice.

Cortul de nunta reprezinta locul unde evenimentele de lux au o noua dimensiune, locul unde fiecare invitat este tratat asemenea unui VIP. Grija pentru detalii si materiale de cea mai buna calitate folosite la realizrea cortului, o veti regasi in modul in care am conceput si decorat spațiul, care aminteste de stilul modern.

Cortul de nunta este un spatiu ce emana eleganta, este conectat la ultimele tendinte din moda si design, dar surpriza o constitue stilul cameleonic al locatiei, prin faptul ca permite sa fie personalizata conform cerintelor oricarui tip de eveniment.

Aceasta caracteristica principala a spatiului interior al cortului îl face să fie perfect adaptabil oricarui eveniment și îl face sa fie unica locatie de acest gen din Câmpina.

Complexul de Evenimente Ballroom Bella este amplasat intr-o ambianta si un cadru deosebit si intim, care sa va reprezinte si de care sa va amintiti cu drag.

Cortul de nunta este situat in Campina, judetul Prahova, la 30 km de Ploiesti, 90 km de Bucuresti, 75 km de Brasov, intr-o zona linistita si inconjurata de verdeata.

Te invitam sa descoperi secretul unei petreceri de neuitat, alaturi de o echipa de oameni sufletisti si in acelasi timp buni profesionisti.

Doresti mai multe informatii?

Suntem pregătiţi sa răspundem cu promptitudine si entuziasm solicitarilor dumneavoastră.

Echipa Bella a fost foarte profesionista in a organiza petrecerea de Craciun a corporatiei noastre. Mancarea a fost foarte buna, ospatarii foarte atenti, salonul frumos.

Marian Evenimente Corporate – Catering – Închiriere Logistică

Am avut un botez extraordinar fara bataie de cap. Multumiri organizatorilor!

Alexandru Organizare Evenimente

Totul a fost super, asa cum ne-am dorit! Multumim echipei Bella fara de care totul nu ar fi fost perfect! Ii recomand din tot sufletul pentru orice eveniment!

Iulia Nunți

Nu am fi reușit organizarea evenimentelor noastre fără logistica adusă de Bella! Cortul a fost foarte încăpător, mesele și scaunele au fost foarte frumoase, iar dotările pentru bucătăria mobilă au fost peste asteptările tuturor!

Marius Evenimente Corporate – Închiriere Logistică

Mulțumim Bella, pentru profesionalismul de care ati dat dovadă prin implicare si cooperare, tinand cont de solicitarile noastre cu privire la organizarea petrecerii. De asemenea, am fost încântați de întreaga echipă.

Marina Nunți

Sunt oameni minunați care își dau interesul sa fie totul bine si in favoarea clientului! Mâncarea este foarte bună, de calitate superioară și băutura după preferintele fiecăruia. Felicitări Bella!

Corina Nunți

Galerie Foto

Aveți întrebări sau nelămuriri?

Suntem pregătiţi sa răspundem cu promptitudine si entuziasm solicitarilor dumneavoastră!