Image Alt

Galerie Foto

Organizare Evenimente

Nunţi, botezuri, aniversări de firmă, garden party, lansări de produs, inaugurare sediu, petreceri de firmă (inclusiv petreceri de sărbători), majorate, petreceri copii, prezentări de modă, zile onomastice.

Inchiriere Logistică

Corturi de diferite dimensiuni (începând de la 3x3m până la 2000mp), toalete mobile de 5*, scenă mobilă, mobilier evenimente, bucătărie volantă, bar, veselă (trusou complet), decoraţiuni, efecte speciale, drapaje, personal calificat (ospătari, barmani, bucătari, inclusiv unul din colaboratorii nostrii, masterchef cu stele Michelin in bucătăria franţuzească sau experţi in bucătăria italienească), maşini, şoferi, fântană de ciocolată, fântană de şampanie.

Catering

Serviciile de catering evenimente puse la dispoziţie de specialişti, îndeplinesc cele mai înalte standarde, contribuind la reuşita evenimentului dumneavoastră.

Închiriere Limuzină

Serviciul nostru de închirieri limuzine este alegerea perfectă pentru orice tip de eveniment, fie că este vorba de nuntă, botez, balul bobocilor, banchet, eveniment VIP, petreceri private sau corporate și chiar transfer aeroport (airport pick-up shuttle service).

Candy Bar

Fie că îi spunem 'candy bar', 'bufet de dulciuri' sau 'dessert table', vorbim despre cea mai râvnită parte a unui eveniment.

Sculpturi Fructe

Indiferent de sezon: primavară, vară, toamnă sau iarnă puteţi oferi invitaţilor 'flori din fructe' armonios şi atent sculptate pentru a desfăta privirile şi gustul!

Aranjamente Florale

Pentru: decoraţiuni (sfeșnice, vaze, miresici, umbreluţe), buchete mireasă/naşă, buchete cununie civilă, lumânări cununie/botez, arcadă.

Foto – Video

Asigurăm servicii profesioniste de fotografiat şi filmat, personalizate fiecărui eveniment.

Aveți întrebări sau nelămuriri?

Suntem pregătiţi sa răspundem cu promptitudine si entuziasm solicitarilor dumneavoastră!