Image Alt

Organizare Evenimente

Echipa Bella Italia este o echipă de profesionişti care îţi este alături şi te sprijină pe tot parcursul organizării evenimentului, de la prima întâlnire de vizionare a locaţiei până la plecarea ultimului invitat.

Nunta este evenimentul nostru preferat dar şi cel mai solicitant.

Putem organiza evenimente all inclusiv în una din locaţiile noastre fixe, sau în locaţia dumneavoastră, având un pachet standard sau VIP.

Ballroom Bella

La doar 4 km de centrul oraşului Câmpina, la intrarea dinspre comuna Cornu, în zona dealurilor Câmpiniţei veţi găsi o locaţie de vis, o locaţie complet amenajată pentru o nuntă la cort sau orice alt tip de eveniment care necesită elegantă, rafinament şi profesionalism.

Bella Italia vă este alături încă de la începutul evenimentului,

prin consultarea cu specialiştii noştrii în privinţa aranjamentelor outdoor şi indoor, logisticii, catering-ului şi infrastructurii în vederea evitării surprizelor nedorite.

Petrecere în aer liber

Atunci cand vrei o petrecere inedită şi plină de naturaleţe, îţi recomandăm o petrecere în aer liber.
Fie că este vorba de o petrecere de copii, o aniversare, un botez, avem logistica necesara pentru a scoate în evidenţă şi a personaliza decorul bogat oferit de natura grădinii tale.

Team Building

Oferă angajaţilor companiei tale un eveniment în condiţii de top.
Un pachet pentru o petrecere corporate cuprinde:

• coffee break
• meniu tradiţional open-bar
• meniu de servire individuală tradiţională
• pachete de băuturi alcoolice

Alături de toate elementele ce îţi sunt necesare : flipchart, videoproiecţie, ecran video proiecţie, sonorizare, aranjament tip conferinţă.

Aveți întrebări sau nelămuriri?

Suntem pregătiţi sa răspundem cu promptitudine si entuziasm solicitarilor dumneavoastră!