a

Aranjamente Florale

Echipa Bella Italia este o echipă de profesionişti care îţi este alături şi te sprijină pe tot parcursul organizării evenimentului, de la prima întâlnire de vizionare a locaţiei până la plecarea ultimului invitat.

Nunta este evenimentul nostru preferat dar şi cel mai solicitant.

Putem organiza evenimente all inclusiv în una din locaţiile noastre fixe, sau în locaţia dumneavoastră, având un pachet standard sau VIP.

Aranjamente florale pentru nuntă

Aranjamentele florale reprezinta prin excelenta accesoriile care ofera oricarui cadru prospetime si unicitate. Alegerea florilor si modul de prezentare sunt o expresie a personalitatii sau pur si simplu un mod de a ilustra o preferinta pentru culori, forme, texturi.

Echipa Bella vă oferă consultanta in alegerea aranjamentelor florale pentru nunta, botez sau orice alt eveniment pe care il organizati.

Incepand cu aranjamentele florale pentru mese, buchetele si lumanarile de cununie sau de botez si pana la globuri florale pentru decorul salii totul va fi posibil si personalizat conform preferintelor dumneavoastră.

Bella Italia vă este alături încă de la începutul evenimentului,

prin consultarea cu specialiştii noştrii în privinţa aranjamentelor outdoor şi indoor, logisticii, catering-ului şi infrastructurii în vederea evitării surprizelor nedorite.

Aveți întrebări sau nelămuriri?

Suntem pregătiţi sa răspundem cu promptitudine si entuziasm solicitarilor dumneavoastră!