Image Alt

Servicii

Oricare ar fi imaginea dumneavoastră despre un eveniment, noi suntem aici să o împlinim.

Organizare Evenimente

Nunţi, botezuri, aniversări de firmă, garden party, lansări de produs, inaugurare sediu, petreceri de firmă (inclusiv petreceri de sărbători), majorate, petreceri copii, prezentări de modă, zile onomastice.

Închiriere Logistică

Corturi de diferite dimensiuni (începând de la 3x3m până la 2000mp), toalete mobile de 5*, scenă mobilă, mobilier evenimente, bucătărie volantă, bar, veselă (trusou complet), decoraţiuni, efecte speciale, drapaje, personal calificat (ospătari, barmani, bucătari, inclusiv unul din colaboratorii nostrii, masterchef cu stele michelin in bucătăria franţuzească sau experţi in bucătăria italienească), maşini, şoferi, fântană de ciocolată, fântană de şampanie.

Catering

Serviciile de catering evenimente puse la dispoziţie de specialişti, îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, contribuind la reuşita evenimentului dumneavoastră. Pentru noi un eveniment de succes înseamnă un eveniment care beneficiază de o organizare impecabilă şi de meniuri delicioase, care au un aspect surprinzător. Personalul nostru are mulţi ani de experienţă, ingredientele utilizate sunt întotdeauna proaspete şi sănătoase, iar atenţia la detalii reprezintă secretul excelenţei de care dăm dovadă.

Foto – Video

Asigurăm servicii profesioniste de fotografiat şi filmat, personalizate fiecărui eveniment.

Aranjamente Florale

Pentru: decoraţiuni (sfeșnice, vaze, miresici, umbreluţe), buchete mireasă/naşă, buchete cununie civilă, lumânări cununie/botez, arcadă.

Sculpturi Fructe

Bufetul de fructe poate fi o combinaţie spectaculoasă de sculpturi şi aranjamente din fructe şi legume.
Sculpturile se pot efectua în pepene verde, pepene galben, ananas, mango, portocale, kiwi, lămâi, etc.
Indiferent de sezon: primavară, vară, toamnă sau iarnă puteţi oferi invitaţilor 'flori din fructe' armonios şi atent sculptate pentru a desfăta privirile şi gustul!

Candy Bar

Fie că îi spunem 'candy bar', 'bufet de dulciuri' sau 'dessert table', vorbim despre cea mai râvnită parte a unui eveniment de pofticioşii declaraţi, dar şi de cei care nu o recunosc. Preluat din tradiţia americană în toata splendoarea lui, 'the sweet corner' este cel care sparge gheaţa la nunţi, botezuri şi petreceri de orice fel.

Închiriere Limuzină

Vreți să dați evenimentului dumneavoastră o notă unică de inedit și rafinament?

Serviciul nostru de închirieri limuzine este alegerea perfectă pentru orice tip de eveniment, fie că este vorba de nuntă, botez, balul bobocilor, banchet, eveniment VIP, petreceri private sau corporate și chiar transfer aeroport (airport pick-up shuttle service).

Aveți întrebări sau nelămuriri?

Suntem pregătiţi sa răspundem cu promptitudine si entuziasm solicitarilor dumneavoastră!